Masker APK dagen

Werk veilig en verantwoord! Laat uw maskers keuren tijdens de masker APK dagen!

masker APK foto2.jpg

Regelmatig onderhoud is essentieel om veilig te kunnen blijven werken. Vast onderdeel van dat onderhoud vormt een jaarlijkse keuring van uw maskers, filters en aanblaassystemen. Daarom organiseren wij jaarlijks de MASKER APK dag(en).

Volledige lektest & keuring

Tijdens de Masker APK dag(en) staan er testunits bij de GO-partners. U kunt uw vol- en halfgelaatsmaskers van Dräger, 3M en North brengen of laten ophalen. Onze Safety specialisten en een maskercontroleur keuren uw maskers volledig en testen ze op lekdichtheid. Daarbij vervangen we oude filters en rubbers.

Keuringsrapport

Van ieder masker ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, dat u kunt tonen bij bezoek van de arbeidsinspectie. Ook aanblaassystemen, zoals Compact-air, testen we voor u (dit duurt ongeveer een week). 

Afgekeurd en dan?

Met een afgekeurd masker mag u van de arbowet niet werken. Logisch, want dat brengt de veiligheid van uzelf (of uw personeel) in gevaar. Daarom maken wij tijdens de masker APK dag(en) een interessante aanbieding voor eventuele afgekeurde maskers. Informeer bij uw contactpersoon naar de mogelijkheden:

 

In 2017 worden de Masker APK dagen georganiseerd op:

           25 januari                         26 januari

             Klep Etten-Leur                            Vos Sprang-Capelle

2011 CORNE P1000610.JPG

Specialisten

De teeltspecialisten van GO

De GO-partners hebben specialisten in dienst, op het gebied van alle tuinbouwteelten, openbaar groen, techniek en Safety, die u graag voorzien van een advies op maat.

basf logo

Fabrikanten

Onze A-Fabrikanten op een rij

GO streeft naar langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D. Zo blijven onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

2008 stand preidag GObladmst.jpg

Producten

Exclusieve producten onder GO-label

Innovatie en kwaliteit staan centraal binnen GO. Samen met fabrikanten zoeken we steeds naar verbetering en ontwikkelen we soms producten onder eigen label.