HaVeP Titan

Nieuw in het assortiment

STOER EN MODERN: HaVeP® Titan collectie

HaVeP® Titan 3 verkleind

Deze kledinglijn biedt een veelvoud aan modellen: van broek tot softshell en van Amerikaanse overall tot jack. Alle modellen zijn in drie moderne kleuren en in een uitgebreide maatrange uit voorraad leverbaar. Doordat alle kledingstukken onderling met elkaar te combineren zijn, biedt de HaVeP® Titan u handige Mix & Match mogelijkheden. De nieuwe lijn is te herkennen aan haar frisse kleuren, modieuze look en opvallende contraststiksels.

Eigenschappen HaVeP® Titan collectie

  • Moderne en stoere werkkleding voor een professionele indruk
  • Compleet pakket gevoerde en ongevoerde modellen
  • Vele doordachte en praktische opbergmogelijkheden
  • Optimale bewegingsvrijheid door de perfecte pasvorm
  • Door de polyester/katoen kwaliteit is deze collectie onderhoudsvriendelijk en beschikt deze collectie over een lange levensduur

 

2011 CORNE P1000610.JPG

Specialisten

De teeltspecialisten van GO

De GO-partners hebben specialisten in dienst, op het gebied van alle tuinbouwteelten, openbaar groen, techniek en Safety, die u graag voorzien van een advies op maat.

basf logo

Fabrikanten

Onze A-Fabrikanten op een rij

GO streeft naar langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D. Zo blijven onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

2008 stand preidag GObladmst.jpg

Producten

Exclusieve producten onder GO-label

Innovatie en kwaliteit staan centraal binnen GO. Samen met fabrikanten zoeken we steeds naar verbetering en ontwikkelen we soms producten onder eigen label.