Emma sokkenactie

Wegens succes herhaald: EMMA sokkenactieEmmasokken

GRATIS EMMA SOKKEN BIJ EEN PAAR VEILIGHEIDSSCHOENEN

Niets zo vervelend als vermoeide brandende voeten aan het eind van een werkdag. Dat kunt u ondervangen met kwalitatief goede schoenen én comfortabele werksokken. De kwaliteit van uw sokken speelt hierbij een grotere rol dan de meeste mensen beseffen. Vandaar deze actie.

Bij aankoop van een paar veiligheidsschoenen naar keuze krijgt u een paar EMMA Hydro Dry® sokken gratis.

Door de materiaalkeuze en uitvoering zijn werksokken van het hoogste kwaliteitsniveau: maximaal duurzaam, vormvast en anti-statisch. Professionele ontwerpers en testinstituten hebben mee aan de wieg gestaan bij het technisch ontwerp van de EMMA veiligheidssokken.

Deze actie loopt van 1 oktober t/m 30 november 2014.

2011 CORNE P1000610.JPG

Specialisten

De teeltspecialisten van GO

De GO-partners hebben specialisten in dienst, op het gebied van alle tuinbouwteelten, openbaar groen, techniek en Safety, die u graag voorzien van een advies op maat.

basf logo

Fabrikanten

Onze A-Fabrikanten op een rij

GO streeft naar langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D. Zo blijven onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

2008 stand preidag GObladmst.jpg

Producten

Exclusieve producten onder GO-label

Innovatie en kwaliteit staan centraal binnen GO. Samen met fabrikanten zoeken we steeds naar verbetering en ontwikkelen we soms producten onder eigen label.