Safety: alles voor veilig, comfortabel en hygiënisch werken

Arbeidsomstandigheden en hygiëne spelen een steeds grotere rol bij vele bedrijven, zo ook in de groene sectoren. Genormeerde werkkleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en het onderhoud hiervan zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. Maar ook dient passende bedrijfskleding, voorzien van uw logo, als visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor het bedrukken of borduren van uw logo op de kleding.

De GO-partners bundelen dit alles onder de naam Safety. Het Safety assortiment omvat de volgende productgroepen:

 • Genormeerde werkkleding

  Genormeerde werkkleding
  Werkkleding van bekende merken zoals FristadsKansas, Hydrowear en Tricorp, die bescherming biedt tegen o.a. wind, kou en regen en voldoet aan de normen voor brandwerendheid en RWS reflectie.

 • Veiligheidsschoenen en -Laarzen

  Veiligheidsschoenen en -Laarzen
  Diverse hoge en lage modellen werkschoenen en -laarzen van o.a. Emma, Grisport en Dunlop, die voldoen aan de veiligheidsnormen S1 t/m S5. Ook diverse merken klompen en damesmodellen vanaf maat 35.

 • Handbescherming

  Handbescherming
  Een breed assortiment aan handschoenen voor alle mogelijke werkzaamheden, in risicocategorieën 1, 2 en 3, dus van eenvoudige katoenen werkhandschoenen tot bijvoorbeeld snijbestendige handschoenen.

 • Ademhalingsbescherming

  Adembescherming
  Half- en volgelaatsmaskers, met bijbehorende filters voor verschillende toepassingsgebieden, en aangeblazen systemen van Dräger en 3M.

 • Hoofd- en gelaatbescherming

  Hoofd- en gelaatbescherming
  Gezichtskappen en helmen van Dräger, 3M en Peltor. Maar ook veiligheidsbrillen in diverse modellen, eventueel met gekleurde glazen en desgewenst op sterkte.

 • Gehoorbescherming

  Gehoorbescherming
  Diverse typen gehoorkappen van Dräger, 3M en Peltor en gehoorbescherming op maat in de vorm van de otoplastieken van Ronell.

 • Valbeveiliging

  Valbeveiliging
  Alles om veilig te kunnen werken op hoogtes, zoals harnassen, mobiele ankerpunten, valstopapparaten, veiligheidslijnen en bijbehorende haken.

 • Hygiëne

  Hygiëne
  Een compleet assortiment om te voldoen aan de normen van de gebruikelijke hygiëneprotocollen in de agri-/ foodsector zoals HACCP, GlobalGAP en BRC, waaronder handzepen, papieren handdoeken en toiletpapier.

 • Ergonomie

  Ergonomie
  Producten om op een gezonde manier langdurig te kunnen werken in dezelfde houding, zoals ergomatten, stahulpen en verstelbare stoelen.

 • EHBO en calamiteiten

  EHBO en calamiteiten
  Alle benodigdheden voor het behandelen van kleine wondjes of om in te grijpen bij ongelukken, zoals detecteerbare pleisters, complete verbandtrommels, brandblussers en AED apparaten.

 • Trainingen, Advies en BHV

  Trainingen, Advies en BHV
  In samenwerking met een erkend opleidingsinstituut organiseren de GO-partners regelmatig BHV cursussen en dagen voor de verlenging van uw spuitlicentie.

 • Signalering

  Signalering
  Stickers en borden voor een duidelijke veiligheidssignalering van geboden, verboden, waarschuwingen en de lokalisatie van reddings-, hulp- en brandbestrijdingsmiddelen.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over het assortiment, een passessie of persoonlijk advies, contact op met de Safety specialisten bij u in de buurt:

                       Etten-Leur                                        Sprang-Capelle  

 

 

 

Lees ook onze Safety Update!

Bij nieuws staat de samenvatting van de laatste editie.

 

Masker APK dagen voor onderhoud

masker APK DSC07266.JPG

Met alleen goede werkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen bent u er nog niet. Nauwkeurig onderhoud ervan is essentieel. Daarom organiseren de GO-partners jaarlijks de masker APK dagen

Meer info

 

 

 

2011 CORNE P1000610.JPG

Specialisten

De teeltspecialisten van GO

De GO-partners hebben specialisten in dienst, op het gebied van alle tuinbouwteelten, openbaar groen, techniek en Safety, die u graag voorzien van een advies op maat.

basf logo

Fabrikanten

Onze A-Fabrikanten op een rij

GO streeft naar langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D. Zo blijven onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

2008 stand preidag GObladmst.jpg

Producten

Exclusieve producten onder GO-label

Innovatie en kwaliteit staan centraal binnen GO. Samen met fabrikanten zoeken we steeds naar verbetering en ontwikkelen we soms producten onder eigen label.