Proeven in aardbeien met biostimulant Hicure

De vraag naar duurzame teelt groeit en het aantal nieuwe chemische toelatingen neemt af. Daar speelt Syngenta op in met de toelating van biostimulant Hicure. 

Aminozuren

Hicure is het meest geconcen-treerde product op basis van aminozuren en peptidenke-tens, volledig van natuurlijke oorsprong.

Aminozuren zijn essentieel voor een gezond en weerbaar gewas. Ze controleren talrijke chemische processen in de plant en spelen een cruciale rol bij het transport van voedingsstoffen en energie

Weerbaarder 

Door Hicure toe te passen voor- of tijdens stressvolle of cruciale physiologische fasen in de teelt worden de kwaliteit van het gewas en het rendement van de teelt sterk verbeterd.

Proeven in aardbei

Dit is gebleken uit diverse proeven in de boomkwekerij en sierteelt. Daarom doen we nu samen met Syngenta proeven in de aardbeienteelt om te kijken wat Hicure hier kan betekenen

Filmpje

Syngenta legt in een kort filmpje de exacte werking van hicure in de boomkwekerij uit. 

Hicure

2011 CORNE P1000610.JPG

Specialisten

De teeltspecialisten van GO

De GO-partners hebben specialisten in dienst, op het gebied van alle tuinbouwteelten, openbaar groen, techniek en Safety, die u graag voorzien van een advies op maat.

basf logo

Fabrikanten

Onze A-Fabrikanten op een rij

GO streeft naar langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D. Zo blijven onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

2008 stand preidag GObladmst.jpg

Producten

Exclusieve producten onder GO-label

Innovatie en kwaliteit staan centraal binnen GO. Samen met fabrikanten zoeken we steeds naar verbetering en ontwikkelen we soms producten onder eigen label.