Meer planten met de Bato 18-gaats minitray

Met de nieuwe, 100% symmetrische, smalle 18-gaats Bato minitray (inhoud 135 cc) zijn aanzienlijk meer planten per m2 op te kweken vergeleken met de bestaande minitrays.

Meer planten, minder kosten

Door de kleinere cups en meer planten per m2 zijn de productiekosten per plant lager dan de kosten van een standaard trayplant.

Rechte zijde

Elke cup heeft een rechte zijde waardoor bij het uitplanten de plantrichting in één oogopslag herkend kan worden.

Aardbeientray 18 (3) HR

Identieke plantafstand

De speciale vorm van de kopse kanten zorgt voor een identieke plantafstand, ook bij 2 trays achter elkaar, waardoor uniformiteit van planten gewaarborgd is. Deze kopse kanten zorgen ook dat de trays stevig in de rij staan waardoor afranken sneller gaat.

Vulmachine afstellen

De tray heeft identieke buitenafmeting als de Bato 12-gaats tray, zodat de vulmachine als afrankmachine maar 1 keer afgesteld hoeven te worden.

Eigenschappen 

  • Kleinere cups
  • Rechte zijde in cups
  • Speciale kopse kanten
  • 3 cm ruimte onder de cups
  • Buitenafmeting gelijk aan 12-gaats Bato tray
  • Nestbaar
  • Maximale belasting: 15 kilo
2011 CORNE P1000610.JPG

Specialisten

De teeltspecialisten van GO

De GO-partners hebben specialisten in dienst, op het gebied van alle tuinbouwteelten, openbaar groen, techniek en Safety, die u graag voorzien van een advies op maat.

basf logo

Fabrikanten

Onze A-Fabrikanten op een rij

GO streeft naar langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D. Zo blijven onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

2008 stand preidag GObladmst.jpg

Producten

Exclusieve producten onder GO-label

Innovatie en kwaliteit staan centraal binnen GO. Samen met fabrikanten zoeken we steeds naar verbetering en ontwikkelen we soms producten onder eigen label.