Sterkere planten met LOKER®

Met het oog op de steeds strenger worden de eisen van de overheid en consumenten aan MRL en residuen, zoeken we naar alternatieven voor chemische gewasbescherming. Daarmee verleggen we de focus van het bestrijden van de plaag, steeds meer naar voorkomen in plaats van bestrijden. De afgelopen jaren hebben we goede ervaring op gedaan met o.a. LOKER®, van Biolchim. 

Verbeterde opname

LOKER is een bladmeststof met voedingselementen en plantaardige extracten, die rijk zijn aan amino-zuren, polysachariden en fenylpro-panoïden.

Dit resulteert in een verbeterde voe-dingsopname, sterkere celwanden als natuurlijke barrières en een betere ontwikkeling van gezonde en com-pacte planten, waardoor deze weer-baarder zijn tegen bijvoorbeeld meel-dauw.

Naast LOKER bieden we nog een aantal producten van Biolchim die de plantafweer versterken, zoals Phosfik, Protamin en Nov@. Neem voor meer informatie contact op met onze teelt-specialisten.

Eigenschappen LOKER®:

  • Bevat plantaardige extracten
  • Stimuleert de plantaardige stofwisseling
  • Stimuleert de groei, zelfs onder ongunstige omstandigheden
  • Versterkt de celwanden
  • Stimuleert natuurlijke beschermingsmechanismen
  • Verbetert de fotosyntheseprestaties
  • Versterkt de secundaire stofwisseling
  • Kan gemengd worden met bijna alle gbm en meststoffen behalve calciumhoudende producten

 

LOKER

Dankzij LOKER groeit het gewas door de meeldauw heen. Dit is vooral te wijten aan een verbeterede weer-stand van het gewas.
2011 CORNE P1000610.JPG

Specialisten

De teeltspecialisten van GO

De GO-partners hebben specialisten in dienst, op het gebied van alle tuinbouwteelten, openbaar groen, techniek en Safety, die u graag voorzien van een advies op maat.

basf logo

Fabrikanten

Onze A-Fabrikanten op een rij

GO streeft naar langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D. Zo blijven onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

2008 stand preidag GObladmst.jpg

Producten

Exclusieve producten onder GO-label

Innovatie en kwaliteit staan centraal binnen GO. Samen met fabrikanten zoeken we steeds naar verbetering en ontwikkelen we soms producten onder eigen label.