TRICORP Premium: Representatief, functioneel en trendsettend

Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij nu ook met Tricorp Premium exclusieve en onderscheidende kleding, gemaakt van vernieuwende materialen.

De werkkleding van Tricorp is altijd modern, comfortabel en gemaakt van sterke stoffen. Toch zijn er functies, dragers en bedrijven voor wie de kleding extra speciaal en extra onderscheidend mag zijn. Met Tricorp Premium wordt aan die wens gehoor gegeven.

Visitekaartje 

De kleding onder dit label is uitermate geschikt voor werknemers in een commerciële omgeving. Denk hierbij aan winkel- en horecapersoneel, ZZP’ers, bakkers, chauffeurs en magazijnmedewerkers.

Met Tricorp Premium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling. Uw personeel is ten slotte ook het visitekaartje van uw bedrijf!

TRICORP PREMIUM IMAGE (10)

Knipoog naar Fashion

De kleding onder Tricorp Premium heeft een knipoog naar fashion. De modellen, kleuren en pasvormen stijgen uit boven de standaard van Workwear.

Met Tricorp Premium presenteert Tricorp zich als trendsetter in de markt voor werkkleding.

 

BEELD 04 - TRICORP PREMIUM 419x419

Uitgebreide collectie

De collectie is er zowel voor dames als heren en bestaat uit T-Shirts, poloshirts, sweaters, hoodies, jassen, chino's en jeans.

Kortom voor iedereen die er modieus uit wilt zien op de werkvloer, die zijn of haar identiteit als drager en als bedrijf extra naar voren wil laten komen, maar ook voor wie de grens tussen kleding voor werk en voor vrije tijd wil laten vervagen, is Tricorp Premium een must!

Premium_sidebar

2011 CORNE P1000610.JPG

Specialisten

De teeltspecialisten van GO

De GO-partners hebben specialisten in dienst, op het gebied van alle tuinbouwteelten, openbaar groen, techniek en Safety, die u graag voorzien van een advies op maat.

basf logo

Fabrikanten

Onze A-Fabrikanten op een rij

GO streeft naar langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D. Zo blijven onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

2008 stand preidag GObladmst.jpg

Producten

Exclusieve producten onder GO-label

Innovatie en kwaliteit staan centraal binnen GO. Samen met fabrikanten zoeken we steeds naar verbetering en ontwikkelen we soms producten onder eigen label.