Versterk uw gewas met Agroleaf Power

Agroleaf_Power_SA_F_RGB_Colour

Ideaal voor het stimuleren van groeifases, stressreductie, het opschroeven van de productiviteit en het corrigeren van eenzijdige voeding en verborgen tekorten.
 

Agroleaf Power onderscheidt zich van andere bladmeststoffen door de snelle opname, de zuiverheid van de mineralen en de geavanceerde technologie. Dit creëert een efficiëntere fotosynthetische reactie en verhoogt de weerstand van de planten.

Het grootste voordeel van Agroleaf Power is de langdurige werking gecombineerd met direct resultaat. Agroleaf Power is veilig te gebruiken voor de meeste bladgewassen en kan in de mestbak gemakkelijk worden vermengd met een groot aantal gewasbeschermingsmiddelen.

De volgende samenstellingen zijn beschikbaar:

Calcium 11-5-19+9CaO+2.5MgO+TE 

Het hoge calciumgehalte genereert sterke celwanden. Bevat alle essentiële voedingselementen en M-77. 

High N 31-11-11+TE

Een bladmeststof die groei bevordert, stress corrigeert en helpt bij slechte groeiomstandigheden. Past in situaties waar vegetatieve groei nodig is.

High P 12-52-5+TE 

Een bladbemesting ontworpen voor een betere wortelontwikkeling bij het planten van jonge planten. Het stimuleert tevens de bloemaanleg. 

High K 15-10-31+TE

Een complete bladmeststof voor stevigheid en een goede vrucht/bloem kwaliteit. Bevat alle essentiële voedingselementen en M-77. 

Magnesium 10-5-10+16MgO+32SO3+TE

Het hoge magnesiumgehalte resulteert in een groener blad en een harder gewas. Bevat verder alle essentiële voedingselementen en M-77.

Total 20-20-20+TE

Een complete bladmeststof geschikt voor algemene bladvoeding. Bevat alle essentiële voedingselementen en M-77

2011 CORNE P1000610.JPG

Specialisten

De teeltspecialisten van GO

De GO-partners hebben specialisten in dienst, op het gebied van alle tuinbouwteelten, openbaar groen, techniek en Safety, die u graag voorzien van een advies op maat.

basf logo

Fabrikanten

Onze A-Fabrikanten op een rij

GO streeft naar langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D. Zo blijven onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

2008 stand preidag GObladmst.jpg

Producten

Exclusieve producten onder GO-label

Innovatie en kwaliteit staan centraal binnen GO. Samen met fabrikanten zoeken we steeds naar verbetering en ontwikkelen we soms producten onder eigen label.