De voordelen van NATUPOL® hommels

Het NATUPOL® bestuivingssysteem is het resultaat van 26 jaar onderzoek, ervaring en opgebouwde expertise. Deze vernieuwde en verbeterde nestkasten van Koppert zijn afgestemd op de toenemende eisen van de bestuivingsmarkt en bieden de meest effectieve en duurzame bestuiving, in combinatie met de hoogste beschikbaarheid van hoogwaardige hommelkolonies en advies afgestemd op de toepassing. Zie hieronder de visie, voordelen en het volledige pakket

Hommels met een visie

 
Campagnebeeld_NL
 
GEZICHTSVERMOGEN

Hommels zien anders dan wij. Daarom zijn alle NATUPOL EXCEL kasten voorzien van elementen die alleen zichtbaar zijn voor hommels, ter verbetering van de oriëntatie en bestuiving. 

BEEHOME

Met beehome kan de nestkast gecontroleerd afgesloten worden, zodat de hommels alleen naar binnen kunnen vliegen. Binnen 90-120 minuten na afsluiten zijn alle hommels teruggekeerd. 

ISOLATIE

Het ingenieuze isolatiesysteem van het broed bespaart de hommels 20% energie voor het regelen van het interne microklimaat.

KWALITEITSCONTROLE

Alle processen staan onder strenge controle van gekwalificeerde controleurs en R&D medewerkers. Daarbij is elke kast traceerbaar en voorzien van een veterinair certificaat.

BROEDPLATEAU

De ventilatie- en afvoeropeningen zijn geoptimaliseerd zodat de nestkast schoon blijft en er minder condensatie optreedt.

De voordelen van NATUPOL

 
Hommel voordelen
 
MAXIMAAL BESTUIVINGSPOTENTIEEL

Minstens 30% meer in vergelijking met concurrerende producten, dankzij een hogere broedontwikkeling en langere levensduur.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT HOMMELS

Vitale en hoogwaardige kolonies, die lang meegaan, leveren meer bestuivingsuren. 

HOOGSTE BESCHIKBAARHEID

NATUPOL is jaarrond verkrijgbaar dankzij de goede internationale leveringsstructuur bij Koppert. 

CONTINU ONDERZOEK

Koppert verbetert regelmatig de adviezen en de producten, in samenwerking met wetenschappelijke instituten en universiteiten.

ADVIES & ONDERSTEUNING OP MAAT

Wereldwijd staan er 250 NATUPOL adviesuers en 130 distributeurs telers bij met deskundig advies, afgestemd op het gewas en de toepassing.

INNOVATIEF

ingenieuze ontwikkelingen, zoals het isolatiesysteem en de visuele elementen voor hommels, dragen bij aan het hoogst mogelijke bestuivingsresultaat.

 

Het volledige pakket:

 

Natupol SEEDSNATUPOL® SEEDS

Zorgt voor ongeëvenaarde efficiënte en betrouwbare bestuiving van kleinschalige, geïsoleerde gewassen op oppervlakten van 1 tot 25 m2.

Natupol SMARTNATUPOL® SMART

Breed inzetbaar voor gewassen geteeld op kleinere oppervlakten (tot 1.000 m2) en voor alle gewassen met een lage bloemdichtheid.

NatupolNATUPOL® 

Standaard kolonie voor het bestuiven van de meeste fruit- en groentegewassen met gemiddeld 25-35 bloemen per m2.

Natupol EXCEL

NATUPOL® EXCEL

Speciaal ontwikkeld voor belichte gewassen of gewassen met een hoge bloemdichtheid (> 35 bloemen per week), zoals cherry en andere fijne tomatenrassen, bessen en aardbeien.

Natupol BOOSTERNATUPOL® BOOSTER

Internationaal gepatenteerde nestkast, speciaal ontwikkeld om kortstondig, uitbunidg bloeiende gewassen een 'boost' te geven (3-4 weken), voor oppervlakten van 500 tot 5.000 m2.

TRIPOLTRIPOL

Bevat 3 grote hommel kolonies bestemd voor langduriger uitbundig bloeiende gewassen (5-7 weken) in de buitenteelt of gewassen onder bedekking. De behuizing is weersbestendig en voorzien van extra isolatie. 

2011 CORNE P1000610.JPG

Specialisten

De teeltspecialisten van GO

De GO-partners hebben specialisten in dienst, op het gebied van alle tuinbouwteelten, openbaar groen, techniek en Safety, die u graag voorzien van een advies op maat.

basf logo

Fabrikanten

Onze A-Fabrikanten op een rij

GO streeft naar langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D. Zo blijven onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

2008 stand preidag GObladmst.jpg

Producten

Exclusieve producten onder GO-label

Innovatie en kwaliteit staan centraal binnen GO. Samen met fabrikanten zoeken we steeds naar verbetering en ontwikkelen we soms producten onder eigen label.