Nieuws van de GO-partners

Een gezonde tuin met GO-Bio producten!

Een gezonde tuin met GO-Bio producten!

06-05-2020 - Het nieuwe tuinieren met plantversterkers en meststoffen. Voor een natuurlijke impuls aan uw tuin en het voorkomen van plagen en ziektes. Go voor Groei en Oogst heeft plantversterkers en meststoffen voor huist&tuin op de markt gebracht! Biologische producten die de natuurlijke groei en weerstand van planten stimuleren. Ons motto is namelijk: Voorkomen is beter dan genezen! De biologische plantversterkers zorgen voor een gezonde bodem waarin de planten optimaal kunnen ontwikkelen. Lees meer »

Lees de column van Ronnie Vos voor de VTTB

Lees de column van Ronnie Vos voor de VTTB

10-06-2017 - Wellicht heeft u via de vakbladen of brancheorganisaties vernomen dat glastuinbouwbedrijven per 1 januari 2018 moeten voldoen aan een verplichte zuivering van restwaterstromen. Dit volgt uit de toevoeging van het Besluit glastuinbouw aan het Activiteitenbesluit. Ronnie Vos, algemeen directeur van Vos Capelle: "Het lijkt misschien de zoveelste verplichting voor u als ondernemer. Maar... Lees meer »

Herregistratie en uitbreiding Nocturn

Herregistratie en uitbreiding Nocturn

09-06-2017 - Naast de herregistratie is tevens het etiket van Nocturn® flink uitgebreid. Op het etiket zullen de volgende bedekte teelten komen te staan: * Vruchtgroenten van de Solanaceae * Snijbloemen (grondgebonden en niet grondgebonden) * Potplanten Lees meer »

Vos Capelle heeft het hoofd sponsorcontract met voetbalclub SV Capelle met 3 jaar verlengd

Vos Capelle heeft het hoofd sponsorcontract met voetbalclub SV Capelle met 3 jaar verlengd

18-05-2017 - MOOI NIEUWS | Vos Capelle heeft het hoofd sponsorcontract met voetbalclub SV Capelle met 3 jaar verlengd. Lees meer »

Eerste meikevers gesignaleerd!

Eerste meikevers gesignaleerd!

16-05-2017 - Onlangs zijn de eerste meikevers (Melolontha melolonta) van het jaar weer gesignaleerd in het zuiden van het land. Houd de vlucht van de kevers goed in de gaten te om de juiste plaats voor bestrijding te bepalen. Lees meer »

 

GO TeeltUpdates

GO brengt de volgende nieuwsbrieven uit. Niet ontvangen? Kijk bij de betreffende update en meldt je aan!

2011 CORNE P1000610.JPG

Specialisten

De teeltspecialisten van GO

De GO-partners hebben specialisten in dienst, op het gebied van alle tuinbouwteelten, openbaar groen, techniek en Safety, die u graag voorzien van een advies op maat.

basf logo

Fabrikanten

Onze A-Fabrikanten op een rij

GO streeft naar langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D. Zo blijven onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

2008 stand preidag GObladmst.jpg

Producten

Exclusieve producten onder GO-label

Innovatie en kwaliteit staan centraal binnen GO. Samen met fabrikanten zoeken we steeds naar verbetering en ontwikkelen we soms producten onder eigen label.